Поддържане на зелени площи

Ние предлагаме поддържане на частни и обществени градини, офиси, магазини, дворове на къщи, вили, резиденции и други екстериорни и интериорни градини като предблокови пространства, обществени паркове, затворени жилищни комплекси, производствени халета, както и зимни и покривни градини, тераси и балкони. Изготвяме индивидуален план за необходимото поддържане, който е съобразен с особеностите на градината и изискванията на клиента за интензивност на поддържането.


Ние вярваме, че добрата комуникация с вас, клиентите, в рамките на всеки етап от процеса на проектиране, е ключът към създаването на най-подходящата градина.
Кратко обобщение на принципа на работа при поддържане:


1. Пълна редовна услуга - тук се включват всички необходими грижи за вашата градина без нужда от вашата намеса, а именно поливане, косене, събиране на опадалата листна маса и други отпадъци и необходимите сезонни грижи за растителността. Това ви позволява да се отпуснете и просто да се наслаждавате на вашата градина.

2. Частична еднократна услуга - представлява посещение за еднократна грижа за вашата градина, често използвана в случай на зазимяване или с цел възстановяване на градина, в която от известно време отсъства полагането на необходимите грижи .